Percheziţii în Dâmboviţa, la persoane suspectate de fraudarea mai multor bancomate

Poliţiştii de la investigaţii criminale fac, joi dimineaţă, 12 percheziţii în judeţul Dâmboviţa, la domiciliile unor persoane suspectate de fraudarea unor bancomate din mai multe judeţe.

609 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Dâmboviţa, la persoane suspectate de fraudarea mai multor bancomate

Percheziţii în Dâmboviţa, la persoane suspectate de fraudarea mai multor bancomate

Percheziţiile au loc în localităţile Târgovişte, Fieni şi Corneşti, din judeţul Dâmboviţa, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Membrii grupării sunt suspectaţi că, de la începutul anului 2012, au fraudat bancomate situate în diferite judeţe, printre care Prahova, Dâmboviţa şi Galaţi.

La finalul percheziţiilor vor fi duse mai multe persoane la audieri, urmând ca anchetatorii să stabilească dacă acestea vor fi reţinute.

Peste 90 de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Prahova şi Serviciul de Investigaţii Criminale Dâmboviţa participă la percheziţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici