Percheziţii în judeţul Buzău, la traficanţi de etnobotanice

Poliţiştii fac, joi dimineaţă, zece percheziţii în judeţul Buzău, fiind căutate cinci persoane suspectate că au vândut substanţe etnobotanice şi alte cinci care se sustrag cercetărilor într-un dosar în care sunt acuzate de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

465 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în judeţul Buzău, la traficanţi de etnobotanice

Percheziţii în judeţul Buzău, la traficanţi de etnobotanice (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto Arhiva)

Cinci dintre percheziţii sunt efectuate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Ploieşti, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Celelalte cinci percheziţii sunt făcute de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat şi de la Secţia 8 poliţie rurală Râmnicelu, cu sprijinul unor grupe de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

"La această oră, pe raza judeţului Buzău sunt desfăşurare 10 percheziţii domiciliare, dintre care 5 la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale suspectaţi de comercializarea unor produse susceptibile a avea efect psihoactiv şi 5 la locuinţele unor persoane care se sustrag cercetărilor într-un dosar întocmit pentru săvârşirea infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici