Percheziţii în Oradea, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Poliţiştii fac, marţi, 26 de percheziţii în Oradea, la locuinţele a 19 persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de lei.

203 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Oradea, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Percheziţii în Oradea, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări (Imagine: Bogdan Baraghin/Arhiva Mediafax Foto)

Cele 19 persoane sunt suspectate că au vândut ţigări cu marcaje false sau nemarcate, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

La finalizarea percheziţiilor domiciliare, suspecţii vor fi duşi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor pentru audieri. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor vor decide, după audieri, dacă suspecţii vor fi reţinuţi sau aceştia vor fi cercetaţi în libertate.

În acţiunea desfăşurată pentru probarea activităţii infracţionale a suspecţilor sunt implicaţi peste o sută de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică, investigaţii criminale şi din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, în colaborare cu poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea. Acţiunea este sprijinită de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici