Percheziţii în Prahova şi Ialomiţa la o grupare specializată în spargeri de locuinţe şi furturi de maşini de lux

Un număr de 20 de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Prahova şi Ialomiţa, la persoane suspectate că fac parte dintr o grupare infracţională specializată în spargeri de locuinţe şi furturi de autoturisme de lux.

1022 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Prahova şi Ialomiţa la o grupare specializată în spargeri de locuinţe şi furturi de maşini de lux

Percheziţii (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Acţiunea este coordonată de Poliţia Prahova, iar la aceasta iau parte şi lucrători de la Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă, precum şi jandarmi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că suspecţii vor fi aduşi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, unde unde vor fi audiaţi, după care vor fi prezentaţi procurorului de caz, care va decide dacă îi va reţine.

Persoanele vizate de cele 20 de percheziţii sunt suspectate că fac parte dintr o grupare infracţională specializată în spargeri de locuinţe şi furturi de autoturisme de lux.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici