Percheziţii în Satu Mare: Peste un kilogram de droguri au fost confiscate de la o grupare de traficanţi

Poliţiştii din Satu Mare au făcut 12 percheziţii la membrii unei grupări de traficanţi de droguri, de la care au ridicat peste un kilogram de substanţe interzise, 100 de grame de bijuterii şi bani. Doi dintre membrii reţelei au fost reţinuţi.

73 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Satu Mare: Peste un kilogram de droguri au fost confiscate de la o grupare de traficanţi

Peste un kilogram de droguri au fost confiscate de la o grupare de traficanţi

Potrivit unui comunicat al IPJ Satu Mare, poliţiştii au făcut, luni, 12 percheziţii domiciliare în Satu Mare şi Carei, într-un dosar de trafic de droguri.

În urma acestora, oamenii legii au confiscat peste un kilogram de substanţe interzise, 100 de grame de bijuterii, 35 de telefoane şi bani.

droguri

„În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 250 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, 75 de grame de substanţă purvelurentă de culoare albă, 800 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, sigilată în plicuri de 40 de grame, 100 de grame de bijuterii, 6.650 de euro, 12.600 de lei, 270.000 de forinţi şi 35 de telefoane mobile”, se arată în comunicatul IPJ Satu Mare.

Şapte persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Satu Mare, iar două dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore.

droguri

Taguri:
droguri,
bani,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici