Percheziţii în Timiş, Arad, Bihor şi Alba. Este vizată contrabanda cu alcool şi evaziunea fiscală

Un număr de 12 percheziţii simultane au loc, marţi dimineaţă, în judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Alba, fiind vizată o grupare specializată în contrabandă cu alcool şi evaziune fiscală.

635 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Timiş, Arad, Bihor şi Alba. Este vizată contrabanda cu alcool şi evaziunea fiscală

Percheziţii în Timiş, Arad, Bihor şi Alba. Este vizată contrabanda cu alcool şi evaziunea fiscală (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, a declarat că poliţiştii din Timiş instrumentează de trei luni un dosar penal de evazune fiscală şi contrabandă cu alcool, iar marţi dimineaţă, în cadrul acestui dosar, au fost organizate 12 percheziţii simultane în judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Alba.

"Poliţia Timiş instrumentează de trei luni un dosar penal de evaziune fiscală şi contrabandă cu alcool. În cadrul acestui dosar au fost organizate şi acum (marţi dimineaţă - n.r.) se desfăşoară 12 percheziţii simultane: patru în judeţul Timiş şi opt în judeţele Arad, Bihor şi Alba", a afirmat Emil Andrei.

Potrivit acestuia, din primele informaţii, sunt vizate cel puţin cinci persoane care erau implicate în producerea, transportul şi vânzarea de alcool fără plata taxelor legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici