Percheziţii în Timiş la persoane suspectate de proxenetism. Patru bărbaţi, duşi la audieri

Mai multe percheziţii au avut loc, luni dimineaţă, în localitatea Satchinez, judeţul Timiş, în urma cărora patru bărbaţi suspectaţi de proxenetism au fost duşi la audieri, la sediul DIICOT Timişoara, susţin surse din cadrul Poliţiei.

322 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Timiş la persoane suspectate de proxenetism. Patru bărbaţi, duşi la audieri

Percheziţii în Timiş la persoane suspectate de proxenetism. Patru bărbaţi, duşi la audieri (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, patru percheziţii au avut loc, luni dimineaţă, în localitatea Satchinez din judeţul Timiş, fiind vizate persoane suspecte de proxenetism.

Persoanele vizate ar fi obligat mai multe minore din zona rurală să se prostitueze în apartamente din Timişoara, susţin sursele citate.

Două dintre fete ar fi reuşit să scape şi au depus plângeri la Poliţie.

În urma percheziţiilor, patru bărbaţi au fost duşi la sediul DIICOT Timişoara, pentru a fi audiaţi.

Percheziţiile au fost făcute de poliţiştii de la Crima Organizată şi procurorii DIICOT Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici