Percheziţii într-un caz privind tâlhării comise în Elveţia. Şapte români, reţinuţi după ce au bătut şi jefuit bătrâni

Poliţişti ai sectorului 2 al Capitalei au descins, marţi dimineaţa, în mai multe locuinţe în cadrul unei acţiuni referitoare la tâlhării comise în Elveţia, informează Poliţia Capitalei. Şapte români, acuzaţi că au bătut bătrâni şi le-au jefuit locuinţele, au fost reţinuţi în Elveţia, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

696 afișări
Imaginea articolului Percheziţii într-un caz privind tâlhării comise în Elveţia. Şapte români, reţinuţi după ce au bătut şi jefuit bătrâni

Mai multe percheziţii în Bucureşti, într-un caz privind tâlhării comise în Elveţia (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Marţi dimineaţa, concomitent, în Elveţia şi România au avut loc descinderi într-un caz privind lipsiri de libertate în mod ilegal şi tâlhării, fapte comise de mai mulţi cetăţeni români.

Astfel, în Elveţia au fost ridicaţi şapte români, iar un altul a fost reţinut în Bucureşti.

Totodată, în urma unei percheziţii efectuate în localitatea Găneasa, poliţiştii au găsit bunuri furate de la bătrâni elveţieni, sechestraţi şi bătuţi de români.

Poliţia Capitalei a informat că poliţişti ai sectorului 2 al Capitalei au descins, marţi dimineaţa, în mai multe locuinţe în cadrul unei acţiuni referitoare la tâlhării comise în Elveţia.

Reprezentanţi ai autorităţilor judiciare elveţiene se află la Bucureşti pentru sprijinirea acţiunii autorităţilor române.

În acest caz sunt suspectaţi mai mulţi români care ar fi intrat ilegal în casele unor cetăţeni din Elveţia, sechestrând şi tâlhărind mai multe persoane, susţin surse judiciare.

Concomitent, în România şi Elveţia au loc mai multe percheziţii. În Elveţia au fost reţinuţi şapte români, iar în Bucureşti au fost găsiţi alţi doi care ar avea legătură cu jafurile din locuinţele cetăţenilor elveţieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici