Percheziţii la 12 adrese din Capitală, într-un caz de tentativă de omor

Poliţiştii fac, miercuri, 12 percheziţii în Capitală, la locuinţele unor persoane suspectate într-un caz de tentativă de omor, incidentul având loc în urmă cu o lună, într-un restaurant de pe Şoseaua Vergului.

198 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la 12 adrese din Capitală, într-un caz de tentativă de omor

Percheziţii la 12 adrese din Capitală, într-un caz de tentativă de omor (Imagine: Alexandru Solomon/Arhiva Mediafax Foto)

Anchetatorii pun în executare 12 mandate de aducere, persoanele suspectate în acest caz urmând să fie audiate la sediul Poliţiei Capitalei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, până în prezent au fost duse la audieri cinci din cele 12 persoane. Acestea vor da declaraţii despre incidentul care a avut loc în 16 august, într-un restaurant de pe Şoseaua Vergului din Capitală.

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, cu sprijinul Serviciului de Analiză a Informaţiilor şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Poliţia Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici