Percheziţii la persoane suspectate de furturi auto. Fiul bulibaşei din Săruleşti, la audieri

Patru persoane au fost ridicate, joi, în urma a şapte percheziţii care au avut loc în localitatea călărăşeană Săruleşti, la locuinţele mai multor persoane suspectate de furturi de maşini din Capitală, printre suspecţi fiind şi fiul bulibaşei din localitate.

698 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la persoane suspectate de furturi auto. Fiul bulibaşei din Săruleşti, la audieri

Percheziţii (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, patru persoane au fost duse la audieri la Poliţia Capitalei în urma a şapte percheziţii care au avut loc la locuinţele unor persoane suspectate că furau maşini din municipiul Bucureşti, pe care apoi le vindeau întregi sau dezmembrate la centrele de colectare a fierului vechi. Între suspecţii duşi la audieri se află şi fiul bulibaşei din Săruleşti.

La locuinţele suspecţilor au fost găsite atât maşini, cât şi o cantitate însemnată de componente auto.

"Cercetările arată că suspecţii preferau maşini Dacia vechi, uşor de deschis şi de ridicat, pe care le aduceau ulterior în Săruleşti, acestea fiind vândute cu prepondereţă pe bucăţi, după ce erau dezmembrate", au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Conform surselor citate, suspecţii au furat din Capitală zeci de autoturisme Dacia.

La acţiunea de destructurare a reţelei de hoţi de maşini au participat aproximativ 160 de poliţişti, însoţiţi de lucrători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici