PERCHEZIŢII la Primăria Feteşti, pentru atribuirea ilegală de contracte

Unsprezece percheziţii au loc, joi dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, la locuinţele unor persoane suspectate de abuz în serviciu şi la sediile unor instituţii, între care Primăria Feteşti şi Direcţia de Administrare a Domeniului Public, care ar fi atribuit ilegal contracte de construcţii.

3013 afișări
Imaginea articolului PERCHEZIŢII la Primăria Feteşti, pentru atribuirea ilegală de contracte

PERCHEZIŢII la Primăria Feteşti, pentru atribuirea ilegală de contracte (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ialomiţa, fac 11 percheziţii la Slobozia şi Feteşti, fiind vizate persoane suspectate de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale.

Percheziţiile au loc la sediile unor instituţii publice locale, al unei societăţi comerciale şi la locuinţele mai multor persoane.

Conform sursei citate, în perioada 2011 - 2012, reprezentanţii unei instituţii publice locale ar fi atribuit ilegal unor societăţi comerciale contracte de construcţii la unităţi de învăţământ din Feteşti, iar prejudiciul în acest dosar se ridică la peste 100.000 de lei.

Persoanele vizate vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa pentru audieri.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că instituţiile la care au loc percheziţii sunt Primăria Feteşti, unde ar fi vizat viceprimarul Gheorghe Mitache, Şcoala Mihai Viteazul din Feteşti şi Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici