Percheziţii la RAT Braşov şi la alţi doi operatori economici

Mai multe percheziţii au avut loc, joi, la Regia Autonomă de Transport Braşov şi la alţi doi operatori economici care se ocupă cu ridicarea, transportul şi depozitarea autovehiculelor parcate neregulamentar în municipiu, în cauză fiind începută urmărirea penală pentru abuz şi fals inteletual.

354 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la RAT Braşov şi la alţi doi operatori economici

Percheziţii la RAT Braşov şi la alţi doi operatori economici

Potrivit prim-procurorului adjunct de la Parchetul Tribunalului Braşov, Sanda Daniela Mateş, poliţiştii şi procurorii au făcut patru percheziţii la sediul RAT Braşov şi la alţi doi operatori economici care au contracte cu Regia şi care se ocupă cu ridicarea, transportul şi depozitarea autovehiculelor parcate neregulamentar în municipiu.

"Dosarul are ca obiect verificarea respectării şi punerii în aplicare a prevederilor legale de către poliţiştii rutieri şi operatorii economici respectivi. În cauză s-a început urmărirea penală pentru abuz şi fals intelectual", a spus Mateş.

Reprezentantul Parchetului Tribunalului Braşov nu a putut preciza numărul persoanelor pe numele cărora s-a început urmărirea penală, aceste date urmând să fie făcute publice ulterior.

Dosarul este instrumentat de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) Braşov şi DGA Covasna, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Braşov, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici