PERCHEZIŢII la suspecţi de furturi de 900.000 de lei din Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au făcut, joi, cinci percheziţii la persoane suspectate că ar fi sustras bunuri de 900.000 de lei din Portul Constanţa Sud Agigea, iar în urma acestei acţiuni opt persoane au fost duse la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

177 afișări
Imaginea articolului PERCHEZIŢII la suspecţi de furturi de 900.000 de lei din Portul Constanţa Sud Agigea

PERCHEZIŢII la suspecţi de furturi de 900.000 de lei din Portul Constanţa Sud Agigea (Imagine: Liviu Maftei / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, în data de 6 august, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au făcut cinci percheziţii în judeţul Constanţa, la persoane bănuite de furt calificat.

Acestea sunt suspectate că în luna iulie ar fi sustras din containere aflate în Portul Constanţa Sud Agigea ţigări, băuturi alcoolice şi parfumuri, în valoare totală de 900.000 de lei.

În urma percheziţiilor au fost recuperate o parte dintre bunurile sustrase, iar opt persoane bănuite în cauză au fost conduse la sediul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime pentru audieri.

La activităţi, au participat poliţişti din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Constanţa şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici