Percheziţii la Timişoara, fiind vizată o reţea de trafic de persoane. Printre victime sunt şi minore obligate să cerşească şi să se prostitueze

Mai multe percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, într-un cartier de la marginea Timişoarei, fiind vizată o reţea de proxeneţi care racolau tinere pe care le obligau să cerşească şi să se prostitueze, printre victime fiind şi o fată de 12 ani, afirmă surse judiciare.

287 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Timişoara, fiind vizată o reţea de trafic de persoane. Printre victime sunt şi minore obligate să cerşească şi să se prostitueze

Percheziţii la Timişoara, fiind vizată o reţea de trafic de persoane. Printre victime sunt şi minore obligate să cerşească şi să se prostitueze (Imagine: Shutterstock)

Potrivit surselor judiciare citate, poliţiştii, sub coordonarea DIICOT, au percheziţionat mai multe locuinţe dintr-un cartier mărginaş din Timişoara, unde se presupune s-ar afla mai multe tinere care erau obligate să cerşească pe timpul zilei, iar noaptea să se prostitueze.

Conform aceloraşi surse, unele dintre fete aveau şi trei sau patru clienţi pe noapte, iar banii încasaţi erau livraţi dimineaţa proxeneţilor. Tinerele locuiau în condiţii mizere şi erau bătute aproape zilnic de către proxeneti.

Miercuri dimineaţă, şapte persoane au fost duse la audieri la DIICOT Timişoara, printre acestea aflându-se şi trei dintre fetele exploatate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici