Percheziţii la traficanţi care au vândut droguri în municipiul Galaţi

Procurorii DIICOT fac, joi, şase percheziţii la traficanţi care au vândut marijuana şi substanţe cu efect psihoactiv, în municipiul Galaţi, 31 de persoane, dintre care 22 de consumatori de droguri, urmând să fie audiate.

236 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la traficanţi care au vândut droguri în municipiul Galaţi

Percheziţii la traficanţi care au vândut droguri în municipiul Galaţi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând din cursul lunii februarie 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, membrii grupării, au procurat, deţinut şi comercializat droguri de risc (produse cannabice sub formă de marijuana) şi droguri de mare risc (pentedronă) către diferiţi consumatori de pe raza municipiului Galaţi", se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Procurorii DIICOT Galaţi au găsit droguri şi substanţe cu efect psihoactiv, la percheziţiile făcute la locuinţele membrilor grupării.

La sediul DIICOT Galaţi urmează să fie duse pentru audieri 31 de persoane, dintre care 22 sunt consumatoare de droguri, a precizat sursa citată.

Percheziţiile sunt făcute de procurori, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi jandarmi de la IJJ Galaţi. Acţiunea este sprijinită de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici