Percheziţii la traficanţii de tutun. Poliţiştii au descins la adrese din Bucureşti şi alte 6 judeţe VIDEO

  • Poliţiştii fac 41 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de producerea, depozitarea şi comercializarea de tutun prelucrat pentru fumat.
  • Descinderea a avut loc luni dimineaţa, la 41 de adrese din Bucureşti şi 6 judeţe.
  • Prejudiciul estimat prin activitatea infracţională este de 1.000.000 de euro.
1325 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la traficanţii de tutun. Poliţiştii au descins la adrese din Bucureşti şi alte 6 judeţe VIDEO

Percheziţii la traficanţii de tutun

UPDATE Reprezentanţii Poliţiei Române au susţinut o declaraţie de presă privind cele 41 de percheziţii efectuate la persoane bănuite de ilegalităţi cu tutun. 

Reprezentanţii Poliţiei Române au susţinut o declaraţie de presă privind cele 41 de percheziţii efectuate la persoane bănuite de ilegalităţi cu tutun.

                    

Poliţiştii fac 41 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de producerea, depozitarea şi comercializarea de tutun prelucrat de fumat.

Percheziţiile au loc în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Bacău, Prahova, Satu Mare şi în municipiul Bucureşti.

Conform Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), sunt indicii că o parte din persoanele bănuite au constituit un grup infracţional specializat în prelucrarea tutunului brut în tutun de fumat, obţinut prin fierbere, adăugare de arome şi mărunţire.

La grup ar fi aderat alte persoane care aveau atribuţii de promovare online, primirea comenzilor telefonic şi vânzare.

Tutunul ambalat sub diferite mărci cunoscute era comercializat prin reţele de curierat, încasând contravaloarea ramburs.

Pe numele a 22 de persoane au fost emise mandate de aducere, urmând a fi conduse la sediul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice.

Prejudiciul estimat prin activitatea infracţională este de 1.000.000 de euro, reprezentând accize datorate bugetului consolidat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici