Percheziţii la trei instituţii publice

Procurorii fac, la ora transmiterii ştirii, percheziţii la 21 de locaţii din Argeş, dintre care trei sunt sedii ale unei instituţii publice, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţie publică privind cumpărarea unor locuinţe destinate persoanelor vulnerabile.

1374 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la trei instituţii publice

Percheziţii la trei instituţii publice

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Piteşti efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţie publică privind cumpărarea de către o instituţie publică a unor locuinţe destinate persoanelor vulnerabile”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, se efectuează percheziţii domiciliare în 21 locaţii, situate pe raza judeţului Argeş, din care trei sunt sedii ale unei instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii DNA beneficiază de sprijin din partea ofiţerilor de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie şi din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici