Percheziţii la vrăjitoare: "Vanessa" ar fi primit 3.000 de lei de la Oana Zăvoranu pentru a îndepărta farmecele

Poliţiştii au efectuat marţi 13 percheziţii, fiind vizate şapte persoane - trei femei şi patru bărbaţi - din Bucureşti şi din Chitila, după ce au înşelat patru persoane prin vrăjitorie. Vrăjitoarea Vanessa ar fi primit 3.000 de lei de la Oana Zăvoranu pentru a îndepărta farmecele ce i-ar fi fost făcute de mama şi socrii săi, procurorii Parchetului Capitalei declanşând în acest caz cercetări cu privire la înşelăciune şi şantaj.

1535 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la vrăjitoare: "Vanessa" ar fi primit 3.000 de lei de la Oana Zăvoranu pentru a îndepărta farmecele

Percheziţii la vrăjitoare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov efectuează cercetări într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune şi şantaj, în decembrie, începându-se urmărirea penală "in rem", informează Ministerul Public.

În contextul acestor cercetări, în această dimineaţă, sub coordonarea procurorilor acestei unităţi de parchet, ofiţeri de poliţie au efectuat o serie de 13 percheziţii domiciliare.

"Din cercetările efectuate până în acest moment procesual, a reieşit faptul că, în perioada februarie-octombrie 2011, partea vătămată Z.I. (Zăvoranu Ioana-n.r.) a fost contactată de o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind vrăjitoarea de magie albă "Vanessa" care, sub pretextul efectuării unui ritual de îndepărtare a farmecelor şi blestemelor ce ar fi fost făcute de mama şi socrii părţii vătămate, a determinat-o pe aceasta să-i plătească suma de 3.000 lei", precizează sursa citată.

În cauză au loc audieri, urmând a se aprecia asupra măsurilor procesuale care se impun în raport cu situaţia de fapt.

Oana Zăvoranu a divorţat în acest an de cântăreţul Ionuţ Pascu (Pepe).

Marţi, poliţiştii au făcut 13 percheziţii, fiind vizate şapte persoane - trei femei şi patru bărbaţi - din Bucureşti şi din Chitila.

Dintre cele trei femei, două susţin că sunt vrăjitoare, care prin intermediul mass-media au anunţat că rezolvă probleme de dragoste, carieră şi sănătate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, comisarul Christian Ciocan, susţine că la început vrăjitoarele cereau bani puţini şi obiecte de mică valoare, însă pe parcurs sumele cerute de la victime creşteau doar pentru una dintre cele patru victime prejudiciul fiind de 450.000 de euro.

Cele şapte persoane au fost duse la audieri.

Potrivit lui Ciocan, acestea se ocupau cu practici vodoo, sacrificare de animale în cimitire şi pe lângă cursuri de apă. Ei îşi ameninţau victimele că dacă nu continuă să apeleze la practicile lor vor fi şi ele blestemate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici