Percheziţii şi audieri la un centru de plasament pentru copii cu handicap din Ploieşti

Patru percheziţii au avut loc marţi la un centru de plasament pentru copii cu handicap din Ploieşti şi la domiciliile unor persoane bănuite de purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului, 15 persoane fiind duse la audieri.

211 afișări
Imaginea articolului Percheziţii şi audieri la un centru de plasament pentru copii cu handicap din Ploieşti

Percheziţii şi audieri la un centru de plasament pentru copii cu handicap din Ploieşti

Poliţiştii din Prahova au făcut 4 percheziţii în Ploieşti, la un complex de servicii şi la domiciliile unor persoane bănuite de purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, din cercetări a reieşit că persoanele în cauză, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi pus în primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală sau morală a mai multor minori, prin măsuri sau tratamente de orice fel.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, 15 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La activităţi au participat şi jandarmi.

Surse din rândul anchetatorilor declară că percheziţiile au avut loc la un centru de plasament pentru copii cu handicap din Ploieşti, aflat în centrul unui scandal în vara acestui an, după ce 2 angajate au fost reclamate că au bătut copiii şi le-au furat din mâncare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici