Video Percheziţii şi reţineri în Capitală printre traficanţii de copii cerşetori

Trei persoane care ar fi exploatat copii, cu vârste între 11 şi 13 ani, şi i-ar fi trimis la cerşit în intersecţiile din Capitală au fost reţinute de procurorii DIICOT în urma unor percheziţii.

23 afișări

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Ainur D. (25 de ani), Florica G. (21 de ani) şi Zambila M. (45 de ani), toţi din Bucureşti şi au solicitat instanţei arestarea preventivă a acestora.

Cei trei sunt cercetaţi de procurorii DIICOT pentru trafic de minori, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea cerşetoriei, se arată într-un comunicat de vineri al instituţiei.

Anchetatorii au stabilit că cei trei au recrutat, găzduit şi exploatat minori cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, pe care i-au obligat să cerşească în intersecţiile din Bucureşti. Copiii erau duşi zilnic, între orele 14.00 şi 24.00, în intersecţii şi obligaţi să apeleze la mila şoferilor opriţi la semafor sau a altor trecători.

Copiii erau permanent supravegheaţi şi ameninţaţi pentru a nu fugi şi erau găzduiţi într-un imobil din Bucureşti, unde aceştia au şi fost identificaţi de procurori, în urma a trei percheziţii făcute joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici