Perechea Buzărnescu/ Matkowski s-a calificat în turul 2 al probei de dublu mixt de la Wimbledon

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul 2 al probei de dublu mixt la Wimbledon, unde face echipă cu Marcin Matkowski (Polonia). Cei doi au trecut, cu scorul de 6-3; 7-5, de Alicja Rosolska (Polonia)/ Divij Sharan (India).

212 afișări
Imaginea articolului Perechea Buzărnescu/ Matkowski s-a calificat în turul 2 al probei de dublu mixt de la Wimbledon

Perechea Buzărnescu/ Matkowski s-a calificat în turul 2 al probei de dublu mixt de la Wimbledon

Buzărnescu/ Matkowski au avut nevoie de o oră şi 10 minute pentru a merge mai departe la Wimbledon. Cei doi au jucat fără greşeală în primul set, câştigat cu 6-3, după ce şi-au adjudecat toate game-urile de pe propriul serviu şi au realizat un break în finalul primei manşe.

Setul secund a început mai bine pentru adversari, care s-au desprins la 4-1. Buzărnescu şi Matkowski au revenit spectaculos şi au închis setul cu 7-5, după două break-uri.

În turul următor vor avea un meci foarte dificil împotriva favoriţilor 16 la câştigarea trofeului. Heather Watson (Marea Britanie)/ Henri Kontinen (Finlanda) sunt câştigătorii de la Wimbledon 2016 şi finaliştii din 2017.

Mihaela Buzărnescu este calificată şi în optimile probei de dublu feminin de la Wimbledon, unde face echipă cu Irina Begu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici