Permis de şofer eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, prezentat de un şofer când a fost oprit în trafic

Un bărbat de 68 de ani a fost prins la volan, în Suceava, cu un permis eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu are alt permis şi nu ştia că trebuia să îl schimbe.

71723 afișări
Imaginea articolului Permis de şofer eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, prezentat de un şofer când a fost oprit în trafic

CPermis de şofer eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, prezentat de un şofer când a fost oprit în trafic

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, maşina condusă de bărbatul de 68 de ani a fost oprită pe DJ 178A, în comuna Todireşti.

Localnicul a prezentat un permis de conducere categoriile B şi C eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat.

Bărbatul a declarat că nu are alt permis de conducere şi nu a ştiu că nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat şi că maşina are inspecţia tehnică periodică expirată şi nu este asigurat RCA, motiv pentru care bărbatul de 68 de ani a fost sancţionat contravenţional.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Taguri:
permis,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici