Persoană suspectată că a importat arme prin serviciile de curierat. Poliţiştii fac 100 de percheziţii

O persoană este bănuită că a importat arme prin serviciile de curierat. Marţi, poliţiştii fac 100 de percheziţii în 35 de judeţe.

1201 afișări
Imaginea articolului Persoană suspectată că a importat arme prin serviciile de curierat. Poliţiştii fac 100 de percheziţii

Persoană suspectată că a importat arme prin serviciile de curierat. Poliţiştii fac 100 de percheziţii

Marţi, poliţiştii din cadrul structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase, sprijiniţi de alte structuri cu atribuţii pe linia poliţiei judiciare, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - I.G.P.R., pun în executare 100 de mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal instrumentat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, în care se efectuează cercetări „sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată.”

Din cercetări a reieşit că persoana bănuită ar fi importat prin curierat, de pe teritoriul Spaniei, arme neletale şi muniţie supuse autorizării, pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe judeţe, fără a obţine autorizările impuse de lege.

Percheziţiile se desfăşoară în 35 de judeţe ale ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici