Peste 1.200 de poliţişti şi 1.200 de jandarmi vor face controalele de Paşte

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a anunţat, miercuri, că vor fi intensificate acţiunile de patrulare în special în zona spaţiilor şi a hipermarketurilor, în acest sens fiind mobilizaţi 1.200 de poliţişti şi peste 1200 de jandarmi.

40 afișări
Imaginea articolului Peste 1.200 de poliţişti şi 1.200 de jandarmi vor face controalele de Paşte

Peste 1.200 de poliţişti şi 1.200 de jandarmi vor face controalele de Paşte (Foto: Octav Ganea / MEdiafax Foto)

Prefectul Capitalei Mihai Cristian Atănăsoaei a declarat, într-o conferinţă de presă, că pentru pregătirea Sărbătorilor Pascale şi, în special, pentru păstrarea ordinii şi siguranţei ordinii publice, vor fi intensificate controalele în locurile aglomerate, în acest sens în Bucureşti urmând a fi mobilizaţi peste 1.200 de jandarmi şi peste 1.200 de poliţişti care vor asigura ordinea şi siguranţa bucureştenilor.

Concret, vor fi intensificate controalele în locurile aglomerate ca pieţe, staţii de metrou, mijloacele publice de transport, hipermarketuri sau târguri.

"Şi pentru fluidizarea traficului se va asigura prezenţa activă a agenţilor de circulaţie rutieră", a mai spus prefectul Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici