Peste 100 de foste mirese şi-au „măritat rochia” la Timişoara, în cadrul unui târg de nunţi | FOTO

140 de foste mirese şi-au scos la vânzare rochia purtată în cea mai frumoasă zi din viaţa lor, într-un program organizat în cadrul unui târg de nunţi din Timişoara, preţurile fiind reduse la jumătate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1007 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de foste mirese şi-au „măritat rochia” la Timişoara, în cadrul unui târg de nunţi | FOTO

Peste 100 de foste mirese şi-au „măritat rochia” la Timişoara, în cadrul unui târg de nunţi

Ana Maria Soplonţai, responsabil de organizarea programului “Mărită-ţi rochia”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în cadrul târgului de nunţi organizat la Timişoara în acest weekend au fost înscrise 140 de modele purtate de foste mirese. Programul este unul de succes, în acest an derulându-se ediţia cu numărul şase.

“140 de rochii avem înscrise în program. Avem şi un site, «Mărită-ţi rochia», unde se pot înscrie gratuit pe tot parcursul anului. Pentru expunere în cadrul târgului, preţul a fost de 50 de lei. Viitoarele mirese pot găsi orice tip de rochie, avem modele diferite, sunt rochii de designeri, unele de creatori, preţioase, care se vând la jumătate din preţul de achiziţie şi fac fericite două persoane. Preţurile sunt negociabile. Avem o rochie care a fost 2.900 de euro şi se vinde la preţul de 5.000 de lei, negociabil, o rochie foarte preţioasă, frumoasă”, a explicat Ana Maria Soplonţai.

De asemenea, în cadrul târgului de nunţi organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara au fost prezentate şi ultimele tendinţe. Astfel, unul dintre expozanţi le-a oferit viitorilor miri un bar format din gustări dulci, sărate, fântână de ciocolată, dar şi limonadă.

“La început, am venit cu fântână în ciocolată şi fructe trase în ciocolată, apoi ne-am gândit să dăm şi ceva de băut şi am decis că cel mai bine ar merge o limonadă cu fructe în ciocolată. Ulterior ne-am mai dezvoltat şi pe partea de cheese bar (n.r. bar cu brânzeturi). Publicul reacţionează foarte bine, este o ofertă mult mai amplă şi atunci lumea este interesată. Preţul pentru fântâna cu ciocolată şi fructe este de 1.800 de lei/100 de persoane, cheese bar – 1.000 de lei, iar tortul de limonade este tot de 1.000 de lei pentru 100 de limonade”, a declarat Alex Prugariu, expozant.

De asemenea, Florina Mihai, reprezentantul unei firme producătoare de rochii de mireasă, a afirmat că în acest an se poartă rochiile cu dantelă, foarte accesorizate, fiind pus un accent pe cele cu paiete şi perle. “Ca şi stil se poartă rochiile tip prinţesă şi cam ce li se potriveşte viitoarelor mirese. Şi cele tip sirenă se poartă, de ce nu, iar ca nuanţe se merge pe ivoire (n.r. culoarea untului), cappuccino şi rozaliu”, a precizat Florina Mihai.

Totodată, la târgul de nunţi organizat în acest sfârşit de săptămână la Timişoara a participat şi Cătălin Botezatu, care a prezentat celor interesaţi costume pentru miri.

“Ceea ce propunem la acest târg este catifeaua, sub toate formele. Pentru mirii mai îndrăzneţi chiar culori mai îndrăzneţe, avem costume de ceremonie foarte speciale, brocarturi foarte frumoase şi lucruri clasice pentru oamenii care doresc să fie clasici, dar în acelaşi timp în centrul atenţiei”, a detaliat Cătălin Botezatu.

Preţul unei ţinute de mire, alcătuită din sacou, pantaloni, cămaşă, papion şi batistă, este de aproximativ 2.200 de lei.

În cadrul târgului de nunţi a fost prezent şi un magician care propune un show de iluzionism pentru nunţi, care este la mare căutare.

“Suntem cea mai la modă surpriză pentru nunţi. Noi avem un spectacol special regizat care să reprezinte mirele şi mireasa, un spectacol care se adresează la orice sală, la orice condiţii, are şi parte interactică, şi parte demonstrativă, plus partea aceea specială în care aducem mirele şi mireasa în faţă şi îi facem pe ei doi protagoniştii unui număr de iluzionism. Nu dispare mireasa, dar sunt foarte multe cereri pentru soacră să dispară, alţii vor să le multiplicăm banii, noi, ca magicieni, nu avem ce să facem decât să le îndeplinim cerinţele, să facem magie în cea mai magică zi din viaţa lor, să fie cu toţii fericiţi, aşa cum îşi doresc. Avem diverse pachete, cel mai scurt show este de 30 de minute, deşi noi recomandăm să mergem undeva între 45 şi 60 de minute, mai ales acolo unde nunţile sunt mai voluminoase”, a declarat magicianul Lorenzo Cristian.

La târgul de nunţi organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara participă peste 120 de expozanţi. Organizatorii se aşteaptă ca peste 5.000 de vizitatori să treacă pragul evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici