Peste 100 de persoane protestează în faţa Palatului Parlamentului faţă de Legile justiţiei

Peste 100 de persoane protestează, miercuri seara, în faţa Palatului Parlamentului, faţă de Legile justiţiei şi faţă de modificarea Codurilor Penal şi de Procedură Penală, stabilite, în această perioadă, de Comisia specială a Parlamentului.

218 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de persoane protestează în faţa Palatului Parlamentului faţă de Legile justiţiei

Peste 100 de persoane protestează în faţa Palatului Parlamentului faţă de Legile justiţiei

Mai mulţi protestatari se află, miercuri seara, în faţa Palatului Parlamentului, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de Legile justiţiei, dar şi faţă de propunerile de modificare a celor două Coduri - Penal şi de Procedură Penală.

Până la momentul transmiterii ştirii, nu au fost înregistrate incidente sau altercaţii, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Jandarmeriei Române.

Sursa citată a mai subliniat că nici circulaţia nu a fost întreruptă, iar un număr suficient de jandarmi prezenţi la faţa locului se asigură că nu vor exista incidente.

Comisia specială pentru Legile Justiţiei dezbate, în această perioadă, propunerile de modificare a Codurilor penale.

Lipsa consultărilor publice, amendamentele asumate, dar şi rapiditatea cu care au fost adoptate anumite modificări au dus la ample mişcări de protest. Între cei care au ieşit în stradă au fost chiar şi magistraţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici