Peste 100 de proiectile, descoperite pe un teren viran din judeţul Giurgiu

Peste 100 de proiectile au fost descoperite, miercuri, pe un teren viran de la marginea localităţii giurgiuvene Mihai Bravu, pirotehnicieni intervenind pentru ridicarea muniţiei şi izolarea zonei.

165 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de proiectile, descoperite pe un teren viran din judeţul Giurgiu

Peste 100 de proiectile, descoperite pe un teren viran din judeţul Giurgiu (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Mădălina Botoroagă, un localnic a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat existenţa mai multor proiectile în zonă.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi pirotehnicieni.

"În comuna Mihai Bravu a ajuns echipa de specialişti pirotehnicieni care a găsit 103 proiectile calibru 100 milimetri pe un teren viran. Acestea au fost ridicate, transportate şi depozitate pentru a fi distruse, în prezent zonă fiind sigură", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

Pirotehnicienii au verificat zona pe un perimetru extins pentru a se asigura că nu mai există muniţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici