Peste 1000 de articole sportive susceptibile de a fi contrafăcute au fost confiscate în PTF Bechet

Peste 1000 de articole sportive pentru copii toate având inscripţia unei mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute, au fost oprite în vama Bechet.

67 afișări
Imaginea articolului Peste 1000 de articole sportive susceptibile de a fi contrafăcute au fost confiscate în PTF Bechet

Peste 1000 de articole sportive susceptibile de a fi contrafăcute au fost confiscate în PTF Bechet

Articolele sportive oprite vineri seara în vama Bechet erau transportate într-un autovechicul condus de un cetăţean bulgar. Autovehicului venea din Grecia şi avea ca destinaţie Germania.

În urma controlului în mijlocul de transportr s-au găsit peste 1000 de articole sportive pentru copii - tricouri şi şorturi -, toate având inscripţia unei mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

Bunurile descoperite au fost evaluate la valoarea de 220.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă şi au fost ridicate de către lucrătorii din cadrul Biroului Vamal Bechet, în vederea continuării cercetărilor, întrucât şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici