Peste 11.300 de poliţişti asigură ordinea la manifestările organizate de Ziua Unirii

Peste 11.300 de poliţişti asigură ordinea, vineri, la manifestările organizate de Ziua Unirii, în Bucureşti şi 26 de judeţe, la care sunt aşteptate să participe aproximativ 45.000 de persoane, potrivit Poliţiei Române.

151 afișări
Imaginea articolului Peste 11.300 de poliţişti asigură ordinea la manifestările organizate de Ziua Unirii

Peste 11.300 de poliţişti asigură ordinea la manifestările organizate de Ziua Unirii (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cei peste 11.300 de poliţişti, dintre care 1.549 de la rutieră, 6.754 de la ordine publică, 931 de la transporturi, 983 de la investigaţii criminale şi 402 din alte structuri, vor fi în misiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice pe timpul manifestărilor cultural-artistice prilejuite de împlinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Manifestări de amploare sunt organizate în Bucureşti şi 26 de judeţe, fiind aşteptate să participe aproximativ 44.500 de persoane, printre care şi înalţi demnitari şi personalităţi ale vieţii publice, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

În locurile unde sunt organizate manifestări de Ziua Unirii vor fi 3.829 de patrule de siguranţă publică, dintre care 1.357 pedestre şi 2.472 auto. De asemenea, poliţiştii de la transporturi vor patrula pe 468 de trenuri de călători, precum şi în 406 staţii şi triaje de cale ferată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici