Peste 150 de pasageri, blocaţi pe Aeroportul Băneasa din cauza întârzierii unei curse spre Italia

Peste 150 de pasageri sunt blocaţi de mai multe ore pe Aeroportul "Aurel Vlaicu" Băneasa, după ce aeronava companiei My Air cu care urmau să plece, miercuri, spre Catania (Italia) a avut o problemă tehnică.

24 afișări
Imaginea articolului Peste 150 de pasageri, blocaţi pe Aeroportul Băneasa din cauza întârzierii unei curse spre Italia

Peste 150 de pasageri, blocaţi pe Aeroportul Băneasa din cauza întârzierii unei curse spre Italia

Directorul Aeroportului "Aurel Vlaicu" Băneasa, Ştefan Mladin, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că aeronava care trebuia să plece, miercuri după-amiază, spre Catania a avut o problemă tehnică, astfel încât compania My Air a închiriat un alt avion, care va duce pasagerii spre destinaţie în jurul orei 20.00, cu o întârziere de peste şase ore.

Pasagerilor li s-au oferit băuturi şi mâncare în timpul cât au fost nevoiţi să aştepte în aeroport, a adăugat Mladin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici