Peste 170 de posturi de stagiar la Guvern, disponibile prin extinderea Programului de Internship

Peste 170 de posturi de stagiar sunt disponibile anul acesta, la nivelul tuturor ministerelor şi departamentelor din Guvern, pentru studenţi şi tineri absolvenţi, prin extinderea Programului de Internship, informează Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

642 afișări
Imaginea articolului Peste 170 de posturi de stagiar la Guvern, disponibile prin extinderea Programului de Internship

Peste 170 de posturi de stagiar la Guvern, disponibile prin extinderea Programului de Internship

"Guvernul României a lansat, la iniţiativa Primului-ministru Victor Ponta, a doua ediţie a Programului de Internship la nivelul administraţiei publice centrale. Ca şi în cazul ediţiei precedente, pe parcursul a două luni (15 iulie - 15 septembrie), candidaţii selectaţi vor participa la activităţile desfăşurate la Cancelaria Prim-Ministrului şi la Secretariatul General al Guvernului", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, duminică, de MEN.

Potrivit sursei citate, o noutate a acestui an o reprezintă extinderea programului de Internship la nivelul tuturor ministerelor şi departamentelor din cadrul Executivului. Astfel, anul acesta, studenţii şi tinerii absolvenţi pot opta pentru peste 170 de poziţii de stagiar disponibile.

Candidaţii trebuie să întrunească următoarele condiţii generale: să deţină cetăţenia română; să aibă cel mult 24 de ani la momentul debutului programului (15 iulie 2014); să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă; să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională; să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT. Acestora li se adaugă condiţiile specifice descrise de fiecare minister şi departament.

Candidaturile pot fi depuse exclusiv online, până la 31 mai. Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina oficială a Programului de Internship: http://internship.gov.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici