Peste 2.000 de elevi de gimnaziu vor face cursuri gratuite de înot în Capitală

  • Peste 2.000 de elevi de gimnaziu din Capitală încep, în acest weekend, cursurile de înot.
  • Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului „Academia Sportului”.
  • Lecţiile se desfăşoară la bazinul Şcolii nr. 25, din Sectorul 2.
1068 afișări
Imaginea articolului Peste 2.000 de elevi de gimnaziu vor face cursuri gratuite de înot în Capitală

Peste 2.000 de elevi de gimnaziu vor face cursuri gratuite de înot în Capitală

Conform unui comunicat de presă al Municipalităţii, cursurile sunt organizate de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti.

„Elevii bucureşteni de clasele V-VIII vor beneficia de opt weekenduri de antrenament, în zilele de sâmbătă şi duminică, conform programei şcolare, fiind coordonaţi, instruiţi şi supravegheaţi de către antrenori de specialitate, atestaţi în vederea susţinerii cursurilor de înot”, arată sursa citată.

La finalul cursurilor, cursanţii cei mai bine pregătiţi, conform regulamentului de participare, vor fi premiaţi cu o diplomă de merit şi o tabără naţională în vara anului 2020.

Înscrierile au avut loc în perioada 28 ianuarie – 2 februarie 2020.

„Cursurile Gratuite de Înot pentru clasele V – VIII reprezintă o sursă de sănătate pentru elevii participanţi şi contribuie la o devoltare armonioasă a acestora. Potrivit specialiştilor, înotul stimulează capacitatea de concentrare, creşte reflexele şi îmbunătăţeşte percepţia spaţială”, arată Municipalitatea.

Foto: Pixabay

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmb,
înot,
elevi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici