Peste 20 de gospodării au fost inundate în Buzău, în urma unei ploi torenţiale

Un număr de 23 de gospodării din zona Pârscov – Bădila, judeţul Buzău, au fost inundate în urma unei ploi torenţiale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

665 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de gospodării au fost inundate în Buzău, în urma unei ploi torenţiale

Peste 20 de gospodării au fost inundate în Buzău, în urma unei ploi torenţiale

Potrivit ISU Buzău, 23 de gospodării au fost afectate, duminică seara, după ce s-au format torenţi pe versanţi.

“S-au format torenţi pe versanţi care au dus la inundarea gospodăriilor din zona Pârscov – Bădila. Este o zonă de deal şi şes. În unele părţi apa era mai mare, în altele mai mică”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.

Potrivit sursei citate, pompierii militari au intervenit cu motopompe, ajutaţi fiind de voluntari.

“La faţa locului s-au deplasat 15 pompieri care au intervenit cu şase motopompe. Împreună cu Serviciul de Pompieri Voluntari din Pârscov am reuşit ca în cursul nopţii să înlăturăm pericolul”, a adăugat Prahoveanu.

Potrivit ISU Buzău, locuinţele nu au fost inundate, de ape fiind afectate doar curţile şi grădinile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici