Peste 20 de percheziţii în municipiul Galaţi, într-un caz privind înşelăciune şi delapidare

Anchetatorii fac, vineri, 26 de percheziţii în municipiul Galaţi, într-un caz privind fals în înscrisuri oficiale, înşelăciune şi delapidare.

187 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de percheziţii în municipiul Galaţi, într-un caz privind înşelăciune şi delapidare

Peste 20 de percheziţii în municipiul Galaţi, într-un caz privind înşelăciune şi delapidare (Imagine: Arhiva Mediafax foto)

Anchetatorii fac, vineri, 26 de percheziţii în municipiul Galaţi, într-un caz privind fals în înscrisuri oficiale, înşelăciune şi delapidare.

Percheziţiile sunt efectuate într-un dosar în care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi fac cercetări pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals în înscrisuri oficiale, înşelăciune şi delapidare, se arată într-un comunicat de vineri al Ministerului Public.

Cele 26 de percheziţii domiciliare au loc în municipiul Galaţi, în baza autorizaţiilor emise de judecători, sub coordonarea procurorilor, în colaborare cu ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

"La percheziţii participă aproape 100 de poliţişti de la Investigaţii Criminale şi de la Secţiile de poliţie din mediul rural şi urban. Sunt vizate farmacii, cabinete medicale şi locuinţe ale medicilor atât din oraş, cât şi din judeţ", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici