Peste 20 de persoane evacuate, una rănită, în urma unui incendiu în Praid

Peste 20 de persoane au fost evacuate din locuinţe, iar o persoană a suferit arsuri, din cauza unui incendiu care a izbucnit într-un apartametn situat la etajul 4 într-un bloc din Praid, judeţul Harghita.

120 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de persoane evacuate, una rănită, în urma unui incendiu în Praid

Peste 20 de persoane evacuate, una rănită, în urma unui incendiu în Praid

Potrivit ISU Harghita, incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 4, din localitatea Praid.

Intervin pompierii cu trei echipaje din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi autoscara mecanică, precum şi un echipaj SAJ Corund.

Din primele informaţii este o victimă, proprietarul, care a suferit arsuri la mâini. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ, aflat la locul evenimentului.

Pompierii spun că incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 15 mp, cu degajări mari de fum în tot apartamentul şi pe casa scării.

Au fost evacuate preventiv 22 persoane; dar nu mai sunt alte victime, în afară de proprietar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici