Peste 200 de credite cu zeci de buletine false. Percheziţii în Bucureşti şi 6 judeţe

Poliţiştii din Timiş fac, miercuri, 14 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Timiş, Braşov, Dâmboviţa, Gorj, Mehedinţi, Ilfov, într-un dosar penal în care au fost obţinute 233 de credite online cu zeci de cărţi de identitate false.

901 afișări
Imaginea articolului Peste 200 de credite cu zeci de buletine false. Percheziţii în Bucureşti şi 6 judeţe

Peste 200 de credite cu zeci de buletine false. Percheziţii în Bucureşti şi 6 judeţe

Poliţiştii fac percheziţiile într-un dosar penal pentru înşelăciune, fals informatic, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2022 - ianuarie 2023, ar fi fost utilizate 73 de cărţi de identitate reale şi 160 de cărţi de identitate falsificate.

Cu ajutorul acestora, s-ar fi obţinut 233 de credite online, cauzând un prejudiciu de 1.079.300 de lei, confom IGPR.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş vor fi audiate peste 10 persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici