Peste 200 de jandarmi vor fi prezenţi pe litoral, în minivacanţa de 1 Mai

Peste 200 de jandarmi vor asigura, între 30 aprilie şi 2 mai, ordinea publică la manifestările culturale şi sportive ce vor fi organizate pe litoral în minivacanţa de 1 Mai, iar alţi militari vor patrula în echipe mixte cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice în localităţi de pe litoral.

20 afișări
Imaginea articolului Peste 200 de jandarmi vor fi prezenţi pe litoral, în minivacanţa de 1 Mai

Peste 200 de jandarmi vor fi prezenţi pe litoral, în minivacanţa de 1 Mai (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Astfel, patrulele mixte de jandarmi şi poliţişti vor patrula pentru menţinerea ordinii publice în localităţile Năvodari, Constanţa, Eforie, Techirghiol, Medgidia, Cernavodă şi Hârşova.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, lucrătorii instituţiei vor asigura, vineri, măsurile de ordine publică la Eforie, unde este programată întâlnirea de fotbal dintre CS Eforie şi Viitorul Constanţa, iar sâmbătă vor fi prezenţi în staţiunea Mamaia, unde sunt organizate două spectacole, precum şi la serbările câmpeneşti din localităţile Valu lui Traian şi Năvodari.

Duminică, 2 mai, jandarmii vor fi prezenţi în zonele de responsabilitate desemnate, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, în locurile în care se vor fi aglomerări de persoane. În plus, la nivelul inspectoratului s-au organizat echipe de intervenţie, pregătite în orice moment să răspundă eventualelor solicitări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici