Peste 227.000 de persoane au trecut prin punctele de frontieră în ultimele 24 de ore

Peste 227.000 de persoane au trecut, în ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră. Cei mai mulţi, 137.000 de oameni, au fost înregistraţi pe sensul de intrare, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Română.

156 afișări
Imaginea articolului Peste 227.000 de persoane au trecut prin punctele de frontieră în ultimele 24 de ore

Poliţia de Frontieră: Peste 227.000 de persoane au trecut prin punctele de frontieră în ultimele 24 de ore

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă, de Poliţia de Frontieră, în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 227.000 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 137.000 pe sensul de intrare şi 90.000 pe cel de ieşire din ţară.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, peste 57.700 de mijloace de transport au trecut prin vămi, dintre care aproximativ 35.800 pe sensul de intrare şi 21.900 pe sensul de ieşire din ţară.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră reamintesc că accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici