Peste 25 de blocuri din Militari, fără căldură şi apă caldă, din cauza unei avarii la Enel

Peste 25 de blocuri din Militari au rămas fără apă caldă şi căldură, duminică dimineaţă, din cauza unei avarii la Enel, se arată pe site-ul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET).

288 afișări
Imaginea articolului Peste 25 de blocuri din Militari, fără căldură şi apă caldă, din cauza unei avarii la Enel

Peste 25 de blocuri din Militari, fără căldură şi apă caldă, din cauza unei avarii la Enel (Imagine: Shutterstock)

Din cauza lipsei energiei electrice la punctul termic, RADET întâmpină probleme în furnizarea agentului termic într-o zonă din Militari, delimitată de bulevardul Iuliu Maniu, strada Dezrobirii, strada Roşia Montană şi strada Dealul Ţugulea.

În total, sunt afectate 26 de blocuri de pe aceste străzi şi de pe strada Dreptăţii şi strada Cetatea de Baltă din aceeaşi zonă.

RADET estimează că problema va fi remediată până la ora 14.00.

Şi sâmbătă, în cursul dimineaţii, căldura şi apa caldă au fost asigurate la parametri scăzuţi în sectoarele 4 şi 5 ale Capitalei, din cauza unei avarii la centrala Progresu din reţeaua ELCEN, fiind afectate blocurile alimentate cu energie termică din 120 de puncte termice.

Bucureştiul şi tot sudul ţării au fost sâmbătă dimineaţă sub cod galben de ninsori şi viscol, iar duminică este în vigoare o informare de vreme rea în toată ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici