Peste 27.000 de petarde, confiscate de jandarmi, lângă complexul Europa - FOTO

Peste 27.000 de obiecte pirotehnice a căror deţinere este interzisă au fost descoperite de jandarmii bucureşteni asupra unei persoane şi într-un autoturism abandonat, marţi dimineaţă, în apropierea complexului comercial Europa.

1435 afișări
Imaginea articolului Peste 27.000 de petarde, confiscate de jandarmi, lângă complexul Europa - FOTO

Peste 27.000 de obiecte pirotehnice, confiscate de jandarmi, marţi, lângă complexul Europa

Persoana care comercializa ilegal obiecte pirotehnice a fost depistată în urma unei acţiuni punctuale desfăşurate între orele 09.00 şi 11.00 în apropierea complexului comercial Europa.

Jandarmii au găsit, asupra persoanei în cauză şi într-un autoturism abandonat, peste 27.000 de obiecte pirotehnice, interzise la deţinere, şi au întocmit acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de materiale explozive, potrivit comunicatului Jandarmeriei Capitalei.

Până în prezent, în perioada 26 decembrie - 28 decembrie, jandarmii bucureşteni au confiscat de la comercianţii de ocazie 28.104 obiecte pirotehnice care puteau pune în pericol siguranţa cetăţenilor.

În conformitate cu prevederile legale, orice operaţiune cu articole pirotehnice efectuată fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici