Peste 30 de locuinţe sociale, repartizate de Primăria Sectorului 4 chiriaşilor evacuaţi

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a repartizat un nou lot de 35 de locuinţe chiriaşilor evacuaţi din casele retrocedate foştilor proprietari, urmând ca până în 15 februarie 2009, alte peste 100 de familii aflate în situaţii similare să primească locuinţe.

1082 afișări
Imaginea articolului Peste 30 de locuinţe sociale, repartizate de Primăria Sectorului 4 chiriaşilor evacuaţi

Peste 30 de locuinţe sociale, repartizate de Primăria Sectorului 4 chiriaşilor evacuaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Garsonierele au o suprafaţă de 15 metri pătraţi şi sunt situate în blocul F3 de pe Aleea Nehoiu 2-12, fiind destinate chiriaşilor evacuaţi din casele retrocedate foştilor proprietari, îndreptăţiţi să primească o locuinţă în anul 2008, informează, într-un comunicat de marţi, Primăria Sectorului 4.

Beneficiarii sunt persoane din evidenţele Serviciului Spaţiu Locativ Sector 4 care întruneau condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare.

"Până pe 15 februarie 2009, alte 118 de familii se vor muta în casă nouă, în blocurile din Complexul Aleea Negoiu", susţine Cristian Popescu Piedone, citat în comunicat.

În luna august, primarul sectorului 4 a semnat repartiţii pentru alte 61 de familii aflate în aceeaşi situaţie, care au primit locuinţe în blocul F 2 din Complexul Aleea Negoiu.

Cele două clădiri, F2 şi F3, însumează 234 de case, fiind fostele cămine de nefamilişti ale IMGB, trecute ulterior în proprietatea Primăriei Sectorului 4.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici