Peste 5.000 de locuitori din Sectorul 2 au loc de parcare, dar nu au maşină. Avertismentul primarului

Peste 5.000 de locuitori din Sectorul 2 au loc de parcare, dar nu au în proprietate o maşină, a anunţat vineri Radu Mihaiu, primarul sectorului.

1411 afișări
Imaginea articolului Peste 5.000 de locuitori din Sectorul 2 au loc de parcare, dar nu au maşină. Avertismentul primarului

Primarul Sectorului 2 al Capitalei Radu Mihaiu a anunţat că, în urma corelării datelor de la ADP cu cele de la DGVBL, a descoperit că 56 de locuri de parcare fuseseră acordate unui număr de 7 firme acum foarte mulţi ani.

„Regulamentul prevede că locurile de parcare rezidenţiale se acordă doar persoanelor fizice, dar nimeni nu a verificat contractele date cu dedicaţie acum peste 10 ani”, susţine edilul.

Conform acestuia, 5.400 de locuitori din sector cu loc de parcare, dar nu au în proprietate o maşină.

„Sigur, unii dintre ei au contract de comodat (2.800), dar alţi 2.600 nu au nici măcar contract de comodat. Vom verifica fiecare dosar în parte să vedem situaţia, iar dacă nu respectă regulamentul, aceştia îşi vor pierde locul de parcare. Ştiu că există acest fenomen, în care cei care au un loc de parcare de la ADP îl închiriază mai departe către alţi vecini, dar am o veste proastă pentru ei: îi vom depista şi le vom anula locul de parcare”, adaugă primarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici