Peste 5.000 de posturi de soldaţi profesionişti scoase la concurs de MApN

  • Peste 5.000 de posturi de soldaţi şi gradaţi profesionişti au fost scoase la concurs de Ministerul Apărării Naţionale.
  • Armata are nevoie de tineri, atât fete, cât şi băieţi.
751 afișări
Imaginea articolului Peste 5.000 de posturi de soldaţi profesionişti scoase la concurs de MApN

Peste 5.000 de posturi de soldaţi profesionişti scoase la concurs de MApN

MApN anunţă că desfăşoară, în această perioadă, activităţi de recrutare a tinerilor, băieţi şi fete, pentru posturi de soldaţi şi gradaţi profesionişti.

Potrivit MApN, informaţii referitoare la oferta profesională, condiţii de recrutare, selecţie şi repartiţie pot fi obţinute direct de la unităţile militare pentru care candidaţii optează sau de la Biroul informare recrutare de pe raza localităţii de domiciliu.

„Procesul de recrutare şi selecţie se desfăşoară după următorul calendar: înscrierea candidaţilor: 12.02 – 01.03.2024; selecţia candidaţilor: 19.02 – 04.03.2024; efectuarea examinării medicale în unităţile sanitare militare: 26.02 – 08.03.2024; termen final de întocmire a dosarelor de candidat: 22.03.2024”, a anunţat MApN.

Planul de recrutare conţine 5.093 de locuri, în 41 de judeţe şi în municipiul Bucureşti, a precizat MApN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici