Peste 65.000 de articole pirotehnice, ridicate de poliţiştii din Dâmboviţa, în urma unor percheziţii

Peste 65.000 de articole pirotehnice de diferite categorii şi deţinute ilegal au fost ridicate, vineri, de poliţiştii din Dâmboviţa, în urma unor percheziţii făcute la domiciliile a doi bărbaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

122 afișări
Imaginea articolului Peste 65.000 de articole pirotehnice, ridicate de poliţiştii din Dâmboviţa, în urma unor percheziţii

Peste 65.ooo de articole pirotehnice, ridicate de poliţiştii din Dâmboviţa, în urma unor percheziţii

Potrivit IPJ Dâmboviţa, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat vineri două percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Nucet şi Târgovişte, la două persoane de 18 şi 49 de ani.

„În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat peste 65.540 de articole pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă”, a anunţat Poliţia Dâmboviţa.

Surse judiciare au precizat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi bărbaţi deţineau articolele pirotehnice ilegal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici