Peste 7 kilograme de canabis, confiscate de poliţişti în urma a 16 percheziţii în Vâlcea

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea şi procurorii DIICOT au făcut, luni, 16 percheziţii la persoane bănuite că vând canabis, ridicând peste 7 kilograme de canabis, aproape 90 de plante, bani şi arme. Paisprezece persoane urmează să fie audiate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1293 afișări
Imaginea articolului Peste 7 kilograme de canabis, confiscate de poliţişti în urma a 16 percheziţii în Vâlcea

Peste 7 kilograme de canabis, confiscate de poliţişti în urma a 16 percheziţii în Vâlcea

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Râmnicu Vâlcea şi procurorii DIICOT Râmnicu Vâlcea au făcut, luni, 16 percheziţii domiciliare în municipiul Râmnicu Vâlcea şi în localităţile Prundeni, Ioneşti şi Milcoiu, din judeţul Vâlcea, la persoane bănuite de creşterea şi dezvoltarea unor culturi de canabis indoor.

Potrivit Poliţiei, din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2016, ar fi fost constituit un grup infracţional în scopul cultivării şi comercializării de canabis, pe raza judeţului Vâlcea.

Cultura ar fi fost dezvoltată într-o casă din localitatea Prundeni, judeţul Vâlcea.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 7.095 de grame de canabis, 87 de plante de canabis, 10 seminţe de canabis, două arme de foc, 86 de cartuşe cu glonţ, instalaţii de umiditate şi căldură, patru grindere, două cântare şi opt telefoane mobile.

De asemenea, au fost ridicaţi 54.850 de lei, 480 de euro şi 240 de lire sterline.

Poliţiştii au pus în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând să fie audiate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici