Peste 700 de permise auto, suspendate în trei zile de poliţiştii de la Rutieră

Peste 700 de permise de conducere au fost reţinute, iar 15.000 de şoferi au fost sancţionaţi în urma unei acţiuni desfăşurate în intervalul 2 - 4 noiembrie, la nivel naţional, de Poliţia Română, informează IGPR.

402 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de permise auto, suspendate în trei zile de poliţiştii de la Rutieră

Peste 700 de permise auto, suspendate în trei zile de poliţiştii de la Rutieră (Imagine: Adriana Neagoe / Arhiva Mediafaxfoto)

Măsurile au fost dispuse în timpul unei ample acţiuni la care au participat structurile de ordine publică, poliţie rutieră, transporturi, investigaţii criminale, investigare a fraudelor, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi combaterea criminalităţii organizate.

Acţiunea, la care au participat peste 6.000 de poliţişti, a avut ca obiectiv principal prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise în stradă.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), pe parcursul misiunilor, poliţiştii au depistat în flagrant peste 1.000 de infracţiuni, fiind prinşi 686 de suspecţi, dintre care 40 au fost reţinuţi, iar 32, arestaţi preventiv.

În acelaşi timp, poliţiştii de la Rutieră au sancţionat 15.000 de şoferi

În cele trei zile ale acţiunii, au fost depistate 1.064 de infracţiuni în flagrant, dintre care 163 judiciare, 213 economico-financiare, 366 la regimul circulaţiei şi 115, de alte genuri.

De asemenea, au fost depistate 39 de persoane căutate la nivel naţional, dintre care 27 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 12, mandate de arestare preventivă.

Valoarea bunurilor provenite din infracţiuni, ridicate pentru cercetări, este de 277.878 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici