Peste 80 de DESCINDERI într-un dosar de tăieri ilegale de arbori şi evaziune

Poliţiştii au descins, joi, la peste 80 de adrese din 11 judeţe şi din Bucureşti într-un dosar de tăieri ilegale şi evaziune fiscală cu lemn, informează Poliţia Română.

884 afișări
Imaginea articolului Peste 80 de DESCINDERI într-un dosar de tăieri ilegale de arbori şi evaziune

Peste 80 de DESCINDERI într-un dosar de tăieri ilegale de arbori şi evaziune (Imagine: Mediafax Foto)

"Poliţia Română a declanşat o acţiune de amploare pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic, fiind vizate atât tăierile ilegale de arbori, cât şi eventualele infracţiuni de evaziune fiscală în acest domeniu", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.

Echipele de control au verificat peste 40 de firme, multe dintre acestea administrate de cetăţeni chinezi.

În această acţiune au fost angrenaţi peste 200 de poliţişti din cadrul Direcţiei de Ordine Publică din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), inspectoratelor judeţene de poliţie din Vrancea, Bacău, Braşov, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Neamţ, Prahova, Suceava, Argeş, Buzău, precum şi Poliţiei Capitalei, sprijiniţi de jandarmi. De asemenea, la acţiune au participat şi specialişti din cadrul Departamentului pentru Ape, Păduri şi Piscicultură din Ministerul Mediului şi ai inspectoratelor teritoriale de regim silvic şi vânătoare (ITRSV) din subordine.

Acţiunea a fost coordonată de Direcţia de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Direcţia Generală Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici