Peste 80 de locuinţe pentru tineri, repartizate de Primăria Sectorului 2

Peste 80 de locuinţe cu chirie, 38 de garsoniere şi 45 de apartamente, vor fi repartizate, joi, la sediul Primăriei Sectorului 2, tinerilor cu vârste până în 35 de ani, în funcţie de punctajul obţinut la depunerea cererilor pentru locuinţe.

1748 afișări
Imaginea articolului Peste 80 de locuinţe pentru tineri, repartizate de Primăria Sectorului 2

Peste 80 de locuinţe pentru tineri, repartizate de Primăria Sectorului 2 (Imagine: Mediafax Foto)

Consiliul Local al Sectorului 2 a aprobat, prin hotărârea 49/2008, stabilirea listelor de repartizare a celor 83 de locuinţe, construite de Primăria Sectorului 2 şi Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), în funcţie de punctajul întrunit de fiecare persoană în parte.

Beneficiarii locuinţelor vor face opţiunile privind repartizarea apartamentelor şi vor reconfirma, până joi, prin documente, îndeplinirea criteriilor de acces la locuinţele destinate închirierii, informează Primăria Sectorului 2, într-un comunicat de joi.

Potrivit autorităţilor locale, stabilirea etajului şi a numărului apartamentului se fac la alegerea titularului cererii, în funcţie de ordinea de repartizare stabilită şi diagrama imobilului.

De asemenea, vineri, începând cu ora 13.00, beneficiarii vor primi ordinele de repartiţie, urmând ca până în 18 iulie aceştia să se prezinte la Direcţia Generală de Administrare a Patrimoniului Imobiliar (DGAPI) al Sectorului 2 pentru încheierea contractului de închiriere.

Primăria Sectorului 2 informează că după semnarea contractelor de închiriere, chiriaşii vor primi, în 22 iulie, cheile de la locuinţe.

Chiria variază în funcţie de suprafaţa locuinţei, între 66 şi 70 de lei pentru o garsonieră şi între 90 şi 95 de lei pentru un apartament, mai precizează sursa citată.

Potrivit autorităţilor sectorului 2, sunt în curs de finalizare alte 166 de locuinţe, care vor fi repartizate tinerilor şi persoanele evacuate din casele naţionalizate, din această unitate administrativ teritorială a Capitalei.

Criteriile de repartizare şi lista cu persoanele care au întrunit condiţiile necesare obţinerii unei case ANL în strada maior Vasile Băcilă, pot fi găsite pe site-ul Primăriei Sectorului 2 ( www.ps2.ro) la rubrica Hotărârile Consiliului Local, respectiv hotărârea 49/2008, se mai precizează în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici