Peste 90 de accidente, în Capitală, din cauza ninsorii

Circulaţia a fost îngreunată, joi, din cauza ninsorii căzute în Capitală, în numai câteva ore având loc 90 de tamponări şi trei accidente soldate cu răniţi.

16 afișări
Imaginea articolului Peste 90 de accidente, în Capitală, din cauza ninsorii

Peste 90 de accidente, în Capitală, din cauza ninsorii

Potrivit poliţiştilor de la Circulaţie, în mai multe zone din Capitală, s-a circulat mai greu din cauza vizibilităţii reduse şi a carosabilului umed. De asemenea, în zona centrală a oraşului mai multe semafoare nu au funcţionat.

La ora transmiterii ştirii, traficul mai era îngreunat la intersecţia Bulevardului Carol cu Calea Moşilor, iar două semafoare din zona Pieţei Universităţii nu funcţionau, traficul fiind dirijat de poliţiştii de la Rutieră.

Sursa citată a mai precizat că joi, până la ora 12.00, au fost sesizate 90 de tamponări şi trei accidente soldate cu răniţi.

Primăriile sectoarelor 1, 2, 3, 4 şi 6 din Bucureşti au dispus, joi, măsuri de intervenţie pentru îndepărtarea zăpezii şi au pregătit utilajele pentru deszăpezire, în condiţiile în care meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori pentru mai multe judeţe şi pentru Capitală.

Primarul general Sorin Oprescu a convocat, joi, la ora 14.00, Comandamentul de Deszăpezire Bucureşti.

Citeşte şi:

Primăriile de sector, pregătite să lupte cu zăpada

Atenţionare Cod galben de ninsori şi vânt în sudul şi sud-estul ţării

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici