Peste o sută de kilograme de aur şi argint, confiscate de poliţişti în Bucureşti şi Teleorman

O sută de kilograme de argint şi două kilograme de aur au fost confiscate de poliţişti în urma a 15 percheziţii care au avut loc în Bucureşti şi Teleorman, şapte persoane fiind acuzate de contrabandă cu metale preţioase, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan.

631 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de kilograme de aur şi argint, confiscate de poliţişti în Bucureşti şi Teleorman

Peste o sută de kilograme de aur şi argint, confiscate de poliţişti în Bucureşti şi Teleorman (Imagine: Shutterstock)

Cele şapte persoane sunt cercetate pentru contrabandă cu metale preţioase întrucât poliţiştii au constatat că acestea nu au acte de provenienţă pentru bijuterii, a spus Christian Ciocan.

Anchetatorii au găsit la percheziţii 100.000 de lei şi o topitorie în care erau prelucrate bijuteriile fără acte din aur şi din argint. Acestea erau transformate în lingouri, care erau apoi expediate în Turcia, unde erau folosite la fabricarea bijuteriilor.

Acţiunea este desfăşurată de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici